Bedrijfsfeest Utrecht

Voor een spetterend en bruisend bedrijfsfeest is Utrecht de ideale stad. Voor arrangementen, uitjes en partijen kunt u bij ons terecht. Uw wensen en ideeën zijn het uitgangspunt in de organisatie van uw feest. Wij hebben een jong en enthousiast team van medewerkers, dat oog heeft voor detail, zodat uw dag zorgvuldig en met persoonlijke aandacht georganiseerd wordt.

Bij Mister Utrecht vindt u diverse leuke arrangementen, teambuilding en uitjes. Zeer geschikt, wanneer u een leuk bedrijfsfeest in Utrecht wilt hebben en de organisatie geheel of gedeeltelijk uit handen wilt geven. Daardoor kunt u zelf ook optimaal genieten. Onze dagprogramma’s combineren sightseeing met teambuilding, actie en gezelligheid. Uw wensen en verwachtingen staan bij ons voorop en de mogelijkheden zijn legio.

Zou u graag een bedrijfsfeest in Utrecht willen vieren? En bent u beniwued naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze website. U kunt ook met ons vrijblijvend contact opnemen om uw wensen te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 030 268 72 35 of stuur een mail naar info@misterutrecht.nl.

Afdelingsuitje Utrecht | Arrangementen Utrecht | Incentive UtrechtPersoneelsdag Utrecht | Personeelsuitje UtrechtTeamuitje Utrecht | Bedrijfsuitje organiseren Utrecht