Ga op ontdekking door het centrum van het prachtige Utrecht met de Discovery Game van Mister Utrecht. Een populaire City Game vol sightseeing, gezelligheid, teambuilding en fun!

De vernieuwde Discovery Game van Mister Utrecht is een actieve en interactieve City Game op maat. Uw gezelschap leert onze Domstad op een gegarandeerd originele manier (beter) kennen. Het spel wordt voor uw evenement op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen en verwachtingen. De route, extra activiteiten en start- en finishlocatie zijn flexibel.

De Discovery Game van Mister Utrecht is geschikt voor alle leeftijden en zowel grote als kleine gezelschappen. De game kan gecombineerd worden met onder andere lunch, borrel, diner, een wijnproeverij, casino avond of Segway workshop. Daardoor kan uw programma van 1,5 uur tot de hele dag en avond duren. Graag stellen wij een op maat gemaakt programma voor u samen.

Elk team krijgt een stadsplattegrond mee. Hierop staat een gepersonaliseerde route aangegeven. Deze leidt uw gezelschap in verschillende teams langs typisch Utrechtse gebouwen, hotspots en bezienswaardigheden. Te voet ontdekt u het prachtige Utrecht en geniet u van elkaars gezelschap.

Ook krijgt elk team een spelpakket mee. Een combinatie van detailfoto’s, opdrachten en vragen vormt het spel. Onderling moet er samen gewerkt worden om de detailfoto’s te spotten, vragen correct te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Het team dat dit het best en leukst doet is de winnaar en ontvangt na afloop een heerlijke fles bubbels. Een gegarandeerd gezellige dag sightseeing, ontdekken en teambuilding in het prachtige Utrecht!

Prijs

8-15 pers. € 27,50 p.p.
16-20 pers. € 25,50 p.p.
21-30 pers. € 21,50 p.p.
30+ pers. € 19,50 p.p.
Inclusief organisatie, begeleiding, route op maat en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en horeca.

Details

– 8 tot 600 personen
– spel en opdrachten op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– Uitbreidingsmogelijkheden: lunch, workshop, borrel & diner
– neem contact op voor een dagprogramma op maat!

Direct boeken

Wilt u meer weten over onze vernieuwde Discovery Game? Bel 030 268 72 35, mail naar info@misterutrecht.nl of bekijk alle arrangementen met de Discovery Game in Utrecht!

Wij regelen het!
Bel of mail ons!
Op actieve ontdekkingstocht door het centrum van Utrecht?