Ontdek het centrum van Utrecht met de Discovery Game van Mister Utrecht en sluit af met een culinaire traktatie op niveau – een heerlijke wijnproeverij op een unieke locatie in de binnenstad!
Discovery Game

Uw gezelschap ontdekt het centrum van Utrecht aan de hand van onze interactieve Discovery Game. Sightseeing wordt gecombineerd met teambuilding, actie en gezelligheid. Gegarandeerd een unieke manier om zowel uw gezelschap als het prachtige Utrecht beter te leren kennen! Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Genieten

Na afloop van de Discovery Game wordt uw gezelschap op een unieke locatie ontvangen. Na de prijsuitreiking van het spel kan hier het culinair genieten beginnen. Een prachtig interieur, enthousiaste sommeliers en heerlijke dranken staan hierbij centraal. Een wijnproeverij is gegarandeerd genieten!

de Proeverij

Tijdens de proeverij ontvangt u meerdere proefglazen wijn en bijpassende amuses en lekkernijen. De sommelier neemt uw gezelschap op een indrukwekkende wijze mee op reis door de geschiedenis en het verhaal van verschillende wijnen. U geniet ondertussen van de drankjes en de gezelligheid in het mooie Utrecht.

Prijs - Vanaf € 27,50 p.p.

Inclusief interactieve Discovery Game op maat, begeleiding en prijs voor het winnende team. Exclusief wijnproeverij. De vaste organisatiefee bedraagt €125,-. Voor kleinere groepen maken wij een prijsaanpassing.

Details

– 12 tot 80 personen
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en eindlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– duur arrangement: 2,5 tot 4 uur

Direct boeken

Wilt u meer weten over een Discovery Game in combinatie met een wijnproeverij in Utrecht? Bel 030 268 72 35 of mail naar info@misterutrecht.nl voor een gezellige dag teambuilding in Utrecht!

Contact
Bel of mail ons!
Ontdekken plus genieten? Neem contact op voor een evenement op maat!