Een unieke dag vol teambuilding, sightseeing, actie en fun – met het Mister Utrecht Discovery Game & Segway Workshop arrangement verveelt u zich geen moment!
De Segway

Ontdek de binnenstad van Utrecht op een Segway; een ultrahip, elektrisch en zelfbalancerend eenpersoons voermiddel. Besturen doet u door middel van gecontroleerde lichaamsbewegingen. Gegarandeerd een unieke en actieve manier om met uw gezelschap de stad te verkennen!

De Workshop

Tijdens de workshop geeft een ervaren gids u uitgebreide instructies over de ins en outs van de Segway. U leert hoe dit voertuig veilig en met veel plezier kunt besturen. Na een oefenrondje gaat u gezamenlijk op pad langs Utrechtse hotspots en highlights voor een gegarandeerd unieke sightseeing tour!

Discovery Game

Uw gezelschap ontdekt het centrum van Utrecht aan de hand van onze interactieve Discovery Game. Sightseeing wordt gecombineerd met teambuilding, actie en gezelligheid. Gegarandeerd een unieke manier om zowel uw gezelschap als het prachtige Utrecht beter te leren kennen! Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Prijs - Vanaf € 49,- p.p

Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game op maat, prijs voor het winnende team en Segway workshop. Exclusief horeca. De organisatiefee bedraagt € 195,- bij 20-25pax of € 95,- bij 26-30pax. Indien uw groep groter is dan 31 personen vervalt de organisatiefee.

Details

– 20 tot 100 personen
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– bij kleinere groepen maken wij een prijsaanpassing

Direct boeken

Interesse in dit uitdagende teambuilding arrangement vol actie, ontdekking en sightseeing in Utrecht? Neem contact op met Mister Utrecht en wij regelen het voor u!

Contact
Bel of mail ons!
Een actieve dag sightseeing in Utrecht? Wij regelen het voor u!!