Ontdek de binnenstad van het prachtige Utrecht met het interactieve Team Me Up - een knotsgekke combinatie van vragen, opdrachten, gezelligheid, tablets en teamwork. En 100% fun!

Team Me Up is een interactief GPS spel dat wordt gespeeld op tablets. Uw gezelschap gaat in teams de strijd met elkaar aan in de vorm van vragen, opdrachten en challenges. Ook kunnen de teams elkaar onderling dwarsbomen en virtueel bekogelen door middel van augmented reality. Tijdens een op maat gemaakte route wandelen de teams door het centrum van Utrecht en langs verschillende hotspots en highlights.

De opdrachten in Team Me Up gaan onder andere over de stad Utrecht, maar worden ook op maat gemaakt voor uw gezelschap. Zo voegen wij bijvoorbeeld vragen over uw bedrijf of organisatie toe. Perfect voor een dagje teambuilding met collega’s of partners! Klik hier voor de volledige handleiding van dit interactieve tabletspel!

Team Me Up is gezellig, actief en interactief. En daardoor ook zeer geschikt voor een familiedag vol gezelligheid of personeelsuitje vol teambuilding. Elk team krijgt een tablet mee en ontdekt de stad te voet tijdens een op maat gemaakte route. De start-, finish- en borrellocatie passen wij altijd aan op uw wensen.

Ook de verdere invulling van uw evenement is flexibel en wordt op maat samengesteld. Zo regelen wij bijvoorbeeld uw lunch, borrel en/of diner. Interesse in een aanvullend avondprogramma? Wij verzorgen onder andere Close Up Magic workshops en Casino Workshops. Gebaseerd op de achtergrond van uw gezelschap adviseren wij u graag en stippelen wij uw perfecte dagje Utrecht uit!

Prijs - € 45,- p.p.

Inclusief begeleiding, gebruik tablets, route en opdrachten op maat, fotoshoot, 1 drankje p.p. tijdens de pauze en prijs voor winnende team. Exclusief overige horeca.

Details

– 12 tot 120 personen
– spel op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– duur arrangement: 2 tot 4 uur

Direct boeken

Wilt u meer weten over Team Me Up? Bel 030 268 72 35 of mail naar info@misterutrecht.nl voor een gezellige dag teambuilding in Utrecht!

Contact
Bel of mail ons!
Een actieve middag vol gezelligheid en teambuilding in Utrecht boeken?