Mister Utrecht heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding & events op maat. Wij combineren uw doelstellingen met onze expertise en kennis van de stad. Op creatieve manier stellen we originele arrangementen samen en creëren we succesvolle evenementen!
Uw doelstellingen

Een succesvol evenement begint met een goed gesprek. Samen bespreken wij uw doelstellingen voor de dag. Met dit als uitgangspunt stelt Mister Utrecht een programma op maat samen dat aansluit op uw gezelschap.

Uw wensen & ideeën

Misschien heeft u zelf ideeën of wensen over de invulling van uw dag. Deze bespreken wij graag met u. Zo zorgen we ervoor dat alle partijen op één lijn zitten en we een geslaagd evenement kunnen neerzetten.

Uw gezelschap

Mister Utrecht houdt rekening met de samenstelling en achtergrond van uw gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan leeftijd, interesse en kennis van de stad. Hierdoor kunnen wij arrangementen op maat bieden.

Voorstel op maat

Na deze intake doen wij u een voorstel voor een evenement op maat. De activiteiten, locaties en tijden zijn flexibel en worden aangepast op de wensen van onze gasten. Ook de extra activiteiten regelen wij voor u.

Ons netwerk

Wij hebben een uitgebreid netwerk van lokale partners. Met hen streven wij naar een duurzame relatie gebaseerd op professionaliteit, vertrouwen en plezier. Graag koppelen wij hen aan uw evenement.

Onze collega's

Het team van Mister Utrecht bestaat uit enthousiaste professionals met passie voor events en de stad Utrecht. Graag zijn wij u van dienst bij het uitwerken en uitvoeren van uw perfecte teamuitje, personeelsuitje of teambuilding.

10+
Jaar ervaring
1500+
Evenementen op maat
6+
Landen
20+
Steden
Contact
Bel of mail ons!
Interesse in een evenement op maat voor uw bedrijf, organisatie of gezelschap?