Een interactief evenement vol spanning, teambuilding en gezelligheid – met de Mister Utrecht PubQuiz heeft u gegarandeerd een leuke dag!
De PubQuiz

Speel met uw gezelschap de Mister Utrecht PubQuiz op een authentieke locatie naar wens. Combineer vragen uit verschillende categorieën met muziekfragmenten, foto’s en meer voor een programma op maat. Geniet tussendoor van hapjes, drankjes en elkaars gezelligheid!

Het Spel

Uw gezelschap gaat in teamverband de strijd met elkaar aan. De thema’s zijn onder andere sport, muziek, film, geschiedenis en Utrecht kennis. Gepersonaliseerde vragen over uw bedrijf of organisatie zijn ook mogelijk. Het niveau wordt aangepast op de groep en diens interesses.

Discovery Game

De PubQuiz uitbreiden met een City Game voor een actief dagprogramma? Dat is geen probleem bij Mister Utrecht! Met onze Discovery Game ontdekt u de Utrechtse binnenstad. De meerprijs hiervan is € 17,50 p.p. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Prijs - € 825,-

Inclusief:
– organisatie & begeleiding
– beker voor het winnende team
– quizmaster & apparatuur
– keuze uit categorieën & maatwerk
Exclusief BTW en horeca.

Details

– 20 tot 200 personen
– 1,5 tot 3 uur
– uitbreiden met borrel en/of diner
– uitbreiden met Discovery Game
– op locatie naar wens
– maatwerk categorieën en vragen

Boek nu

Heeft u interesse in een gezellig en interactief teambuilding evenement op een authentiek Utrechtse locatie naar wens? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact
Bel of mail ons!
Op zoek naar een interactieve PubQuiz op maat? Neem contact met ons op!