Speel de real-life videogame The Target van Mister Utrecht in het Máximapark voor een gezellige dag vol actie, fun en teambuilding in een prachtomgeving!

The Target – een levensechte videogame met het prachtige Máximapark in Utrecht als decor. Op tablets spelen de teams zich een weg door dit groene stadspark, waarbij competitie, fun en teambuilding centraal staan. Zeer geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, maar ook voor vrijgezellenfeesten of familiedagen!

Eén van de teams bestaat uit gevaarlijke gangsters welke uit de gevangenis zijn ontsnapt. Zij terroriseren nu de stad en krijgen geld voor het plegen van verschillende misdaden. Hun doel is om € 1.000.000,- te verdienen, wat ze doen door virtuele geldwagens, explosieven en wapens te verzamelen. De overige teams zijn politie, welke op pad worden gestuurd om de locatie van de gangsters te achterhalen en hen uit te schakelen.

Via de tablets krijgen de politieteams aanwijzingen over de locatie van de gangsters. Door te puzzelen kunnen ze de gangsters insluiten en virtueel beschieten. Wanneer de politieteams de gangsters op tijd weten uit te schakelen, hebben zij gewonnen. Zo niet, dan winnen de gangsters! Klik hier voor de volledige handleiding van dit interactieve GPS spel!

Dit spel kan plaatsvinden in het Máximapark, maar bijvoorbeeld ook in in het centrum van Utrecht of in Rotterdam, Delft, Amsterdam of Maastricht. Ook de verdere invulling van uw dagprogramma is flexibel, denk bijvoorbeeld aan een heerlijke lunch, borrel en/of diner, bijvoorbeeld bij parkrestaurant Anafora. U kunt meerdere rondes van The Target spelen waarin de gangster- en politieteams elkaar afwisselen. Wilt u The Target op een door uw gekozen, unieke locatie spelen? Laat het ons weten en wij regelen het!

Prijs - Vanaf € 45,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, gebruik van de tablets, fotoshoot en 1 drankje p.p. tijdens de pauze halverwege het spel. Exclusief BTW en overige horeca.

Details

– 8 tot 120 personen
– flexibele start- en eindtijd
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– duur arrangement: 2,5 tot 4 uur

Extra's

Wij kunnen uw arrangement aanvullen met onder andere een lunch, borrel en/of diner. Of kies voor een avondvullend programma inclusief Pubquiz of Casino Workshop. Neem voor een arrangement op maat contact op!

Contact
Bel of mail ons!
Interesse in een actieve dag teambuilding in het Máximapark? Wij regelen het!