Met een Close Up Magic Show of Workshop van Mister Utrecht beleeft u gegarandeerd een magische dag vol teambuilding, actie, verwondering en gezelligheid!
Close Up Magic Show

Maak tijdens een exclusieve Close Up Magic Show kennis met de fascinerende wereld van magie. Terwijl uw gezelschap geniet van een heerlijke borrel of diner verzorgt de magician – een ras entertainer met uitgebreide kennis van magie – het entertainment. Magie en werkelijkheid zijn niet meer te onderscheiden!

Close Up Magic Workshop

Tijdens de Close Up Magic Workshop neemt uw gezelschap zelf deel aan de magie. Verbluffende trucs worden afgewisseld met uitleg en inzicht. Op interactieve manier gaat u aan de slag met verschillende kunsten en trucs. Gegarandeerd een bijzondere teambuilding activiteit van hoge kwaliteit!

Discovery Game

De Close Up Magic Show of Workshop uitbreiden met een City Game voor een actief dagprogramma? Dat is geen probleem bij Mister Utrecht! Met onze vernieuwde Discovery Game ontdekt u de Utrechtse binnenstad op een actieve en interactieve manier. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Prijs

€ 675- voor show of workshop.
Inclusief organisatie, materialen en reiskosten.
Uitbreiding met Discovery Game –
€ 22,50 p.p. inclusief een drankje.
Exclusief BTW en horeca.

Details

– 15 tot 100 personen
– 1,5 – 4 uur
– show & workshop op locatie
– Discovery Game op maat

Direct boeken

Interesse in dit uitdagende teambuilding arrangement vol magie en verwondering in hartje Utrecht? Neem contact op met Mister Utrecht en wij regelen het voor u!

Contact
Bel of mail ons!
Magische teambuilding op een prachtige Utrechtse locatie? Boek nu!